Softonic incelemesi

MobiVio Solutions tarafından Android için ücretsiz bir program.

Kendi filmlerinizi yaratmak ister misiniz? Cute CUT, dünyanın en güçlü ama basit düzenleme uygulaması size yardımcı olmak için burada. Cute CUT ile sadece film yapmakla kalmaz, aynı zamanda üzerlerinde çizim de yapabilirsiniz!

Cute CUT, bunu hemen yapmanızı sağlayacak, kullanımı kolay bir video düzenleme uygulamasıdır. Daha önce gördüğünüz her şeyden FARKLI olarak en yüksek kalitede filmler ve videolar yapmanıza olanak sağlamak için tasarlanmıştır.

Cute CUT, ortak bir video düzenleyicinin yardımcı programlarını sağlamanın yanı sıra, son derece gelişmiş, Hollywood tarzı düzenleme işlevselliğini masaya getiriyor! Cute CUT'un üst düzey işlevselliğini ve günümüzün dijital pazarında canlandırıcı basit, benzersiz varlığını zenginleştirmek ve güçlendirmek için sürekli çalışıyoruz.

Cute CUT'u cihazınıza indirebilir veya Cute CUT bulutuna yükleyebilirsiniz.

Artık filminize altı adede kadar ortam türü ekleyebilirsiniz: Video, Fotoğraf (hem Albümden hem de Kameradan), ayrıca SELF-DRAW, Metin, Müzik ve Ses.

Program diğer dillerde mevcuttur

Cute CUT - Video Editor Movie Maker hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Cute CUT - Video Editor Movie Maker denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.